миксинг и мастеринг студио

interstellar quality

- Spotify, iTunes, Google Play и др.

faster than speedlight

- доставка в рамките на до 24 часа

cheaper than a spaceship

- цени от 39 лв./ песен

ДОБРЕ ДОШЛИ В

DEFAULT VIBRATION STUDIO

the Science of Music

УСЛУГИ

Image

Стерео Мастеринг

Стерео мастеринг е класически метод на мастериране приложим към всички музикални жанрове и професионални студийни миксове.
Image

Стем Мастеринг

Стем мастеринг представлява хибрид между смесване и мастериране. Stem mastering използва групи от „сходни” инструменти.

Image

Миксинг + Мастеринг

Mixing (смесване) е баланс на многопистови аудио файлове. Смесването позволява прецизен и автоматизиран контрол върху всички елементи на проекта.

СТУДИО

Image

Ние сме default vibration – професионално музикално студио, базирано в София, България. Занимаваме се основно с аудио постпродукция, профилирана в мастериране, миксиране и запис на electronic dance music. По никакъв начин не пренебрегваме всички останали жанрове, но по-голямата част от опита, който сме натрупали е предимно от подобен тип проекти.

Изграждането на студиото продължи повече от 2 години. След задълбочени проучвания успяхме да подберем най-доброто оборудване, което да отговаря на специфичните изисквания за audio processing (аудио обработка) в безкрайните дебри на EDM жанра, който всекидневно се развива и еволюира.

Днес сме сигурни, че можем да предложим най-висок клас услуги в аудио постпродукцията на всички, които са посветили живота си на синтетичния звук (композитори, продуценти, dj, лейбъли и т.н.) без, разбира се, да обръщаме гръб на онези, чиито първи стъпки тепърва предстоят.

ПРИМЕРИ

Примери разделени на две половини: преди и след мастериране.

Можете да забележете, че някои от песните са по-силни или по-тихи от други.
Изходния сигнал на мастерирания материал е базиран на предпочитания на клиенти и/или референтна песен, която е била предоставена!

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин