УСЛУГИ

Image

Стерео Мастеринг

Стерео мастеринг е класически метод на мастериране приложим към всички музикални жанрове и професионални студийни миксове. Този тип посптодукция е подходящ за всякакъв тип музика, тъй като предлага отлична цялостна оптимизация на вашите песни.

Image

Стем Мастеринг

Стем мастеринг представлява хибрид между смесване и мастериране. Използва групи от сходни инструменти позволява повече гъвкавост и контрол с цел подобряване на крайния резултат. Stems (стемовете) са полезни при проблеми с баланса на микса или колебания в някой от елементите му.

Image

Миксинг + Мастеринг

Миксинг (смесване) е баланс на многопистови аудио файлове. Смесването позволява прецизен и автоматизиран контрол върху всички елементи на проекта. 
Този процес отнема повече време, тъй като всеки канал се обработва и изравнява поотделно.

Image

DJ Микс Мастеринг

DJ микс мастеринг е уникален процес, при който всеки микс се обработва индивидуално. Чрез метод, подобен на stereo mastering, ние можем да възстановим звуковия баланс и да повдигнем цялостното ниво на звука в сета. Аудиторията ви вече няма нужда постоянно да регулира силата на звука.

Image

EP Мастеринг

EP (мастерирането) е важен момент за всеки продуцент, композитор, dj или лейбъл, работили усилено по записването, създаването и миксирането на музиката си. 
Тя заслужава онези финални щрихи от опитен инженер с най-добро оборудване.
Image

Абонамент за 20 песни

Услуга изцяло насочена към удовлетворяване нуждите на лейбъли и продуценти, които търсят златната среда в издаването на своята музика. 
Не позволявайте на ограничения бюджет и натрупания обем немастерирани проекти да ви спират.

Абонирайте се за нашия онлайн бюлетин